söndag 9 november 2008

Tre poäng efter passiv insats..

Herrlaget tog sin sjätte vinst för i år, men spelet fungerar ändå just nu inte som det borde göra. Laget hade svårt att komma till i anfallszon och Kais Mora spelade samtidigt smart.
– Man kan säga att Kais gjorde oss dåliga, vi blev passiva och skapade inte alls många lägen. Vi var på gränsen till bedrövliga, men som sagt så tar vi fortfarande de här viktiga tre poängen och behåller serieledningen, säger Kristoffer Widlundh efter matchen.

Lagen följdes åt fram till den tredje perioden då Rikard Johansson gjorde det avlösande 4-2 målet som gav Årsta lite andrum, men inte för så länge, redan efter mindre än en minut reducerar Mora till 3-4. Årsta höll dock ut resten av perioden och tog med sig tre poäng i bagaget hem till Uppsala.

I målprotokollet hamnade även Andreas Dahlin med två baljor, det efter att han tagit en på hemmaplan sjuk Jakob Dahlens plats. Årsta visar bredd i truppen, som kan bli väldigt nyttigt då vi har en lång säsong framför oss.