torsdag 23 oktober 2008

Inför Årsta IBK – Granlo BK..

På söndag möter Årsta det andra av de två Sundsvall lagen som finns i herr ettan, detta är det något vassare av de två. Granlo BK ligger i mitten av tabellen med tio poäng. Laget har blandat och gett hittills denna säsong. Det är ett lag som är svårt att på förhand veta vart man har. Senast slog man IBK Alba på hemmaplan efter återigen en målrikmatch, matchen slutade 10-9 till Granlos fördel. Trots vinst denna gång så måste det tydligen finnas något som läcker i försvaret då man släppt in hela 46 mål på sex matcher.

För Årsta som kommer från en övertygande 11-2 seger behövs återigen en stabil insats. Måste återigen påpeka att de här matcherna är svåra att klara av att vinna, det är problemet som funnits i Sirius de senaste åren då man haft för låg lägstanivå och förlorat enkla matcher.
Som tillslut visat sig vara väldigt avgörande.
Nu får vi hoppas att så inte är fallet i Årsta och samtidigt höjer ett varnade finger för poängmaskinerna Jonathan Rahmqvist och Patrik Fransson som båda ligger högt upp i seriens
poängliga. En spelare som kommer att bli extra viktig är våran ”El Capitano”,
Mr Robin Carlsson som är en stötte spelare och pådrivare av sällsynt slag i innebandy Uppsala. Han har varit det självklara valet för den rollen under flera säsonger och hans pondus behövs i dessa matcher för att inte laget ska sjunka ner i någon falsk bekvämlighet.

Matchen spelas i Allianshallen på söndag klockan 17.00, ses där.

Årsta, Is Pushing The Limits..

//Webredaktionen

1 kommentar:

Anonym sa...

Årsta Herr i topp i norrettan. Tror ta mig tusan att även hemsidan är på väg upp i toppen om den inte redan är där!

Mkt bra jobbat av webredaktionen!

/MatsK